Logo RentEvent
Vi hyr ut det mesta inom nöje

Exempel på utförda events

Star Wars Battlefront butiksevent

VI fick en önskan om att visualisera en miljö ur spelet Star Wars Battlefront i samband med Webhallens butikslansering, så vi tillverkade trädstammar, kompletterade med äkta jätteormbunkar, kammonät, dekorgräs, konststenar mm Tack Joakim & Staffan/Webhallen för alla grymt roliga uppdrag vi får - we love it (klicka på bilden för att se mer)

Konferens & galamiddag

Det mesta av det bästa tillsammans med en av våra trogna kunder! Allting gick av stapeln på Piren, Nacka (klicka på bilden för att se mer)

Bröllop på Högberga Gård

Här är bilder från ett fantastiskt vackert sommarbröllop vi riggade på Högberga Gård. Vi stod för dekor samt ljud- & ljusteknik. Mer än 230m vita tyger hängdes och draperades denna dag. Vår bröllopsexpert Tina Grimstedt var givetvis på plats (klicka på bilden för att se mer)

Våra produkter på TV

Här kan ni se bilder på våra produkter som syns och har synts i TV till och från. Förutom de vinjetter som fortfarande rullar på Kanal 5 med vår diodvägg, konfettikanonen in action, flipperspel mm, så är vår dekor med var och varannan dag i olika produktioner i TV. Våra produkter har även förekommit flitigt i ICA´s reklam under åren.

CWT på Stockholm Waterfront

Här ser ni delar av ett stort vintertema vi byggde och dekorerade i tre olika lokaler på Stockholm Waterfront åt Carlson Wagonlit Travel. Konstisblocken byggde vi upp som ett talarpodium på en scen inramad med vita dekormoltontyger, vit matta och konstsnö. Lokalen ramades in med snöfondväggar, snömattor och miljöbelysning i isblått. Gästerna bjöds på dignande bufféer med primörer och delikatesser från fyra olika landskap i Sverige: Gotland, Skåne, Dalarna och Norrland. Hässelby Blommor har gjort de fantastiska arrangemangen till respektive landskap på bufféborden.

Perfect Event AB

På uppdrag av Perfect Event riggade vi delar av vår djungeldekor på restaurang Solliden på Skansen, Stockholm. Ett grönt, skönt resultat!

SPG Event

Dekor och miljöbelysning till en Carnival/Freakshow på uppdrag av SPG Event på anrika Berns i Stockholm.